Gummistøvler med sikkerhed

Når du arbejder har du brug for sikkerhedsfodtøj til alt slags vejr. Det er ikke altid nok med dine sikkerhedssko, når det regner og er vådt. Her er det praktisk at have et par gummistøvler. Traditionelle gummistøvler har ikke den sikkerhed der skal til for at beskytte dig. Med sikkerhedsgummistøvler får du den praktiske funktion af en gummistøvle og stadig har den store sikkerhed som vi kender fra de almindeligt sikkerhedsfodtøj. Her på siden kan du nemt finde gummistøvler med sikkerhed.

Professionelle gummistøvler med sikkerhed er samtidig i et slidstærkt materiale og et pænt design, der ikke bærer præg af at du, bogstaveligt talt, er beskyttet helt fra tåspidserne. 

Normalt bekymrer man sig ikke omkring design og udseende på en gummistøvle, men der er ingen grund til at gå rundt og ligne en amatør. Her på siden har vi gummistøvler med sikkerhed som også er veldesignede og som har en god funktion (passer perfekt til din fod) og et stykke fodtøj som samtidig ser godt ud. Vi ved at du i længere perioder i det danske efterårs og vintervejr skal være i slud, sjap og regn når man arbejder helt eller delvist udenfor.

Det er naturligvis også muligt at købe gummistøfler uden sikkerhed, men mange gange så kan man ikke se forskel og det er sjældent værd at spare de håndører på at købe en billig (usikker) gummmistøvle for at løbe den risiko. Det er trods alt fødderne som skal bære dig resten af livet. Beskyt dem så godt man kan.

Vi anbefaler naturligvis at hvis man er arbejdsgiver at man har et udvalg af fodtøj til sine medarbejdere og her indgår gummistøvler med sikkerhed som en naturlig del af dette sortiment. Hvis man har et job som fx. landmand eller lignende, hvor der er risiko for at ødelægge sit fodtøj så hav et ekstra sæt liggende i skabet således arbejdet kan fortsætte mens du bestiller et nyt par. Er du landmand eller arbejder i et miljø som ligner dette (går rundt i mudder, halm, mødding, brædder med søm) så er det vigtigt at have den rigtige beskyttelse.

Gummistøvler med sikkerhed er også meget populært hos professionelle som arbejder med heste, hvor man nemt kan risikere at blive trådt over fødderne. Det samme med skovarbejderen som fælder træer og risikerer at få grene og stammer ned over fødderne. Her er sikkerhedsgummistøvler mange gange i brug stort set hele året rundt, da der i skovbunden mellem stammerne kan være fugtigt og vådt.

Billige gummistøvler med sikkerhed

Som med alt andet på nettet kan man nemt finde billige gummistøvler med sikkerhed, man kan endda købe dem i Kina til nogle få dollars og få dem sendt til Danmark. Dette er som oftest ikke en sikker gummistøvle og det bliver hurtigt en falsk tryghed. Køb din billige gummistøvle med sikkerhed her på siden og få kvaliltetsvarer til en god pris. Der hvor man mange gange sparer penge ved at handle online er ved at spare på fragten. Nogle steder har fri fragt på gummistøvler med sikkerhed og her kan man med fordel kigge efter nogle gode tilbud. Hvis ikke så køb et ekstra par til skabet eller gå sammen med dine kollegaer og køb lidt større ind, det giver en fælles besparelse på fragten.

Bedre komfort i gummistøvler

Ønsker du en bedre komfort på de lange arbejdsdage, hvor du går rundt i mudder og vand, så er det muligt at benytte sig af en indlægssål. Disse indlægssåler til gummistøvler har mange gange flere formål. Et af dem er naturligvis at du ikke får ondt i fødderne, at du træder rigtigt og at du samtidig er beskyttet af din sikkerhedsgummistøvle. Husk gerne på dette når du skal købe et par sikkerhedsgummistøvler, at du også skal have plads til en sål i bunden, du kommer ikke til at fortryde det. 

Hvilken farve skal jeg vælge?

Når du skal vælge din gummistøvle med sikkerhed skal du i mange tilfælde vælge mellem en grøn støvle eller en sort støvle. De kan det samme og der er op til det enkelte mærke at beskrive funktionen af deres gummistøvle med sikkerhed. Rent designmæssigt er det måske ikke noget man går op i, men her kommer alligevel et par gode råd til dig som skal vælge din gummistøvle. Vi antager at du har professionelt arbejdstøj i en bestemt farve i virksomheden og gummistøvlerne må gerne være en del af dette.

Når du vælger en grøn gummistøvle er passer den særlig godt til arbejdstøj i sand-, blå og lyse farver. Dette giver en god kontrast og det giver fornemmelsen af at din "uniform" er gennemtænkt. Det udstråler en ubevidst professionalisme. Den sorte gummistøvle passer godt ind i de mørke farver som grålige nuancer og sort.

Sitemap | Relaterede sider | © eprodukter.dk | Denne side drives af eprodukter.dk. Siden er en samling af links til produkter hos samarbejdspartnere og priserne opdateres løbende. Priserne er sidst opdateret. 04/07/2020.
Er du interesseret i at se alle tilbud på siden? Klik her for at få vist dem alle.
Ja tak !