Arbejdsshorts

Her på siden finder du et stort udvalg af arbejdsshorts til alle formål. Der er mange forskellige farver at vælge imellem og med mange forskellige funktioner. Nedenfor kan du se det store udvalg i arbejdsshorts. Der er arbejdsshorts med store reflekser til benene, således man bliver set - også om aftenen. De fleste typer af håndværkerbukser fået også i en shorts model, det vil sige at du kan finde dine arbejdsbukser med lårlommer (cargo shorts) eller med udvendige lommer til fx. en tømrer. Alt i alt er der arbejdsshorts til ethvert formål og det er nemt at finde netop den model og den størrelse du mangler. Klik rundt nedenfor og find lige netop de arbejdsshorts du står og mangler.

Nogle virksomheder er bekymrede for om deres medarbejdere også ser professionelle ud når de besøger kunderne - her er det i særdeleshed omkring shorts at der kan være nogle betænkeligheder. Med arbejdsshorts i alle de kendte mærker som fx. Carhartt Workwear, Mascot, Snickers Workwear, FE Engel, BlåKläder og mange andre sikrer du at du stadig er præsentabel og professionel, når du besøger virksomheder i arbejdstøj. Med disse kendte mærker ved vi også at det er arbejdstøj og shorts i høj kvalitet, således de kan holde til at arbejde i. De er slidstærke og holdbare.

Der er heller ikke et kompromis i forhold til lommer. Der er stadig alle de lommer du er vandt til at have. Det vil sige forlommer, lårlommer, baglommer, udvendige lommer (hængelommer) og meget mere. Det bedste ved det hele er at du kan regulere temperaturen i et par shorts og undgår at blive varm.

Komfort og sikkerhed

I sommeren, hvor der mange steder på arbejdspladser kan være 25+ grader er det vigtigt at man kan regulere sin temperator, ellers bliver man dårlig og i værste tilfælde er man nødt til at tage hjem. Med et par arbejdsshorts kan du ventilere og køle kroppen ned for at undgå at blive dårlig. Samtidig er professionelle arbejdsshorts lavet med stretch så de er komfortable at have på.

Arbejder du i trafikerede områder er det også vigtigt at have tydelige reflekser, dette fås også til dine shorts. Disse arbejdsshorts er naturligvis certificerede.

Sitemap | Relaterede sider | © eprodukter.dk | Denne side drives af eprodukter.dk. Siden er en samling af links til produkter hos samarbejdspartnere og priserne opdateres løbende. Priserne er sidst opdateret. 04/07/2020.
Er du interesseret i at se alle tilbud på siden? Klik her for at få vist dem alle.
Ja tak !