Bjerregaard Mols arbejdsstrømper, Sort

Bjerregaard Mols arbejdsstrømper, Sort


Bjerregaard Mols arbejdssokker. Mols er gode all-round arbejdssokker i klassisk design med ribstrikket skaft og forstærket bund. Slidstærk kvalitet på grund af indholdest af polyamid. Ekstra elastisk skaft.

DKK 79.00
På lager

Hvis du er på udkig efter et par rigtig gode arbejdsstrømper med en god pasform så er det Mols arbejdsstrømper du skal have. Det er den helt klassiske arbejdsstrømpe som passer til alt fra at være inde i en sok i en støvle til at passe direkte i et par sikkerhedssko. Mols Arbejdsstrømpen kan måske godt virke som en alt for billig arbejdsstrømpe, men her får du altså en rigtig god kvalitet til prisen. Det er helt klart værd at investere i denne kvalitetsarbejdsstrømpe til dig selv eller til dine medarbejdere. Du kommer ikke til at fortryde det.

Bjerregaard arbejdstøj er kendt for deres høje kvalitet og denne arbejdsstrømpe er bestemt ikke en undtagelse. Vi anbefaler at du køber 10 par (mindst) ekstra til at have på laver til dig selv eller dine medarbejdere, således man altid har noget rigtig godt arbejdstøj i høj kvalitet.

Sitemap | Relaterede sider | © eprodukter.dk | Denne side drives af eprodukter.dk. Siden er en samling af links til produkter hos samarbejdspartnere og priserne opdateres løbende. Priserne er sidst opdateret. 04/07/2020.
Er du interesseret i at se alle tilbud på siden? Klik her for at få vist dem alle.
Ja tak !